Jeśli chodzi o wrażenia - torcik prezentuje się bardzo wdzięcznie, jego kolorystyka z pewnoscią poprawia nastrój. :) Część biała i różowa jest pyszna i szczerze je polecam. Co do wafli ryżowych - nie przekonały mnie. Taki spód uważam za zbyt twardy w porównaniu do reszty. Oczywiście jest do pokrojenia i zjedzenia, ale mnie nie porwał. :) Następnym razem dno wyłożę pokruszonymi ciasteczkami.
Skan przepisu z: PIECZENIE JEST PROSTE nr 2*2012 Ciasta na chrupkim spodzie |
kolorystyka rzeczywiście genialna!
OdpowiedzUsuńbajeczny ;D
OdpowiedzUsuńWygląda pięknie:-))Kolory robią swoje:-)
OdpowiedzUsuńale wygląda rewelacyjnie:)
OdpowiedzUsuńprzeuroczy!
OdpowiedzUsuńwygląda prze-pysz-nie!
OdpowiedzUsuńKolory ma cudne :)
OdpowiedzUsuńTakiego spodu też nie próbowałam, ciekawa jestem, jak smakuje :)