Proste, smaczne, a do tego dość szybkie kanapki. W sam raz na kolację. Choć przyznam, że tego typu przekąski preferuję również o porze śniadaniowej.
Chleb tostowy z ziarnem należy podpiec w piekarniku, aby był chrupiący ( można go wcześniej posmarować masłem).
Kolejne warstwy to ricotta, kawałki wędzonego łososia oraz ogórek i rzodkiewka. Pyszne!
Nie ma to jak zdrowe kanapki. :) Ricotta i łosoś to zdecydowanie dobre połaczenie.
OdpowiedzUsuńTeż tak myślę i z pewnością skuszę się na taki zestaw jeszcze nie raz! :)
OdpowiedzUsuńJej jakie śliczne:)
OdpowiedzUsuńI muszę przyznać, że są tak samo dobre jak i ładne. :)
OdpowiedzUsuńŁoooooś, ale mi apetytu narobiłaś Kasiku:)
OdpowiedzUsuńPatryk, nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś wpadł do nas na taką kolację, ewentualnie śniadanie. :)
OdpowiedzUsuńNa RYBKĘ zawsze;-)
OdpowiedzUsuńTo ja szukam samolotu!